Zostaw opinię

Zostaw kilka słów w ramach opinii w Google czy na Facebooku, one automatycznie pojawią się na naszej stronie. Nie dość, że staną się drogowskazem dla przyszłych Gości, to dla nas będą pamiątką, do której zawsze będziemy mogli wrócić. Dziękujemy!

All Reviews 5.0google logoGoogle 4.7facebook logoFacebook 4.9
Overall Rating
5.0 508 reviews
Martyna Wieczorek AvatarMartyna Wieczorek
Piękny hotel, bardzo dobre jedzenie, super klub a w nim bardzo miły barman i ochrona 😊 polem serdecznie na wyjazdy panieńskie 😊 - 22/05/2024 
Czytaj więcej
Marcin Krupa AvatarMarcin Krupa
Duży kompleks z hotelem.Zaciszne miejsce, pośrodku lasu.Dużo atrakcji dla dzieci.Wygodne łóżka.Duży wybór śniadań.Warto odwiedzić, miejsce blisko Żywca. - 22/05/2024 
Czytaj więcej
Tatyana Vashkevich AvatarTatyana Vashkevich
Wzięliśmy duże korytko na 5 osób, rozmaicie i smacznie. Wystarczy spokojnie nawet na 7 osob - 22/05/2024 
Czytaj więcej
Marek Kubot AvatarMarek Kubot
Piękne miejsce na wypoczynek, przemiła i pomocna obsługa, pyszne jedzenie 🙂 jak dla mnie 6 z plusem. Polecam serdecznie - 21/05/2024 
Czytaj więcej
belmond007 Avatarbelmond007
Super jedzenie. Duze porcje . Umiarkowane ceny - 21/05/2024 
Czytaj więcej
Marcin Matera AvatarMarcin Matera
Hotel z pięknym widokiem na dolinę. Pyszne jedzenie. - 19/05/2024 
Czytaj więcej
Jochny Jochny AvatarJochny Jochny
Jak zwykle nic się nie zmieniłoPetarda - 18/05/2024 
Czytaj więcej
Michał Dembek AvatarMichał Dembek
Wrócę! - 18/05/2024 
Czytaj więcej
Angelika AvatarAngelika
Uwielbiam to miejsce 🙂 Wielokrotnie miałam okazję zjeść w tutejszej restauracji, czy skorzystać ze SPA. Samo miejsce magiczne, niezależnie od pory roku (aczkolwiek jesień/zima wygrywa :)). Polecam! - 17/05/2024 
Czytaj więcej
Margaret Szymanik AvatarMargaret Szymanik
Super miejsce, spaliśmy tam dwie noce i braliśmy udział w weselu. Jedzenie naprawdę pyszne zarówno na weselu, na śniadaniu jak i w restauracji. Super lokalizacja- zaraz obok szlaki turystyczne, ładny wystrój hotelu, fajne udogodnienia jak basen z saunami itp, hotel również przyjazny pieskom - 15/05/2024 
Czytaj więcej
Pola Manola AvatarPola Manola
Polecam.szczegulnie na zorganizowanie komuni, obsługa bardzo miła i pomocna i uśmiechnięta jedzenia bardzo dobre😁 - 13/05/2024 
Czytaj więcej
pawlo s Avatarpawlo s
Bogate menu w karczmie. Lokalizacja super. Widoczki piekne. Polecamy zdecydowanie - 12/05/2024 
Czytaj więcej
Angelika Sz AvatarAngelika Sz
Piękne miejsce. Jedzenie pyszne. Pokój czysty. Pracownicy przemili. Zawsze pomocni. - 07/05/2024 
Czytaj więcej
PhotoArt AvatarPhotoArt
Impreza komunijna 5/5. Bardzo smaczne jedzenie, świetna obsługa. Pan Kuba i Nikodem dbali o każdy szczegół i byli niezwykle pomocni.Gorąco polecam na każdą okazje. - 06/05/2024 
Czytaj więcej
grzegorz grabski Avatargrzegorz grabski
Wspaniałe miejsce do odpoczynku. - 05/05/2024 
Czytaj więcej
Lucyna Rusin AvatarLucyna Rusin
Polecamy! Piękne miejsce, wspaniała obsluga. Hotel bardzo przyjazny dla zwierząt. - 04/05/2024 
Czytaj więcej
Bartek Sroka AvatarBartek Sroka
Warto tam nocować choćby dla samych śniadań...;-) - 03/05/2024 
Czytaj więcej
Daro D AvatarDaro D
Super pojedzone i dzieci się wybawiły - 03/05/2024 
Czytaj więcej
Mantox Anteekay AvatarMantox Anteekay
It’s not only the huge profit you helped me earn in one week that I am grateful for Mrs. Robert Stella fx my most joy is that I have finally found the expert trader to trust with my money and invest with, I really appreciate, your honesty, hard work, I found you almost at the point of giving up on trading because of scammers, but you proved you are different, and I am most grateful, I invest $500 and got $5,550 in just one week, I can boldly tell you Mrs. Robert Stella Fx Trader is the right expert to work with, contact Robert Stella fx directly on these Email: robertstella385@gmail.com WhatsApp +1(717) 742-0664 - 02/05/2024 
Czytaj więcej
L K AvatarL K
Miejsce urokliwe. Basen, sauna. Atrakcje dla dzieci. Smaczne jedzenie. - 01/05/2024 
Czytaj więcej
Diego Monsreal AvatarDiego Monsreal
An amazing beautiful place. The people that work at the hotel have a very nice attitude and they are very friendly. Food and services are very nice - 23/04/2024 
Czytaj więcej
Arkadiusz B. AvatarArkadiusz B.
Korzystałem z konferencji było bardzo dobrze - 22/04/2024 
Czytaj więcej
Sylwia Platek AvatarSylwia Platek
Dziś miałam zaszczyt gościć w Karczmie wraz z rodziną.Obsluga na najwyższym poziomie.Mlodzi sympatyczni ludzie.Dla Szefa kuchni pełen pokłon oraz jego załogi.Jedzenie mega pyszne..A szarlotka z lodami palce lizać.Napewno wrócimy tam jeszcze.Pozdrawiam całą załogę Karczmy - 21/04/2024 
Czytaj więcej
Zbigniew Stefaniak AvatarZbigniew Stefaniak
Bardzo urocze miejsce swietny klimat - 20/04/2024 
Czytaj więcej
Paweł Kowalczyk AvatarPaweł Kowalczyk
Super położenie, piękne widoki. - 20/04/2024 
Czytaj więcej
Kamila Nowak AvatarKamila Nowak
Przepiękne miejsce, pyszne jedzenie obsługa na najwyższym poziomie polecam 😊😊😊😊 - 14/04/2024 
Czytaj więcej
Magdalena AvatarMagdalena
Wpadłam na śniadanie przy okazji górskiej wycieczki. Obsługa miła i uśmiechnięta, śniadanie bardzo dobre, widok z tarasu i otoczenie hotelu bardzo przyjemne. Polecam! - 13/04/2024 
Czytaj więcej
Marek Marecki AvatarMarek Marecki
Been there so many times, my wedding was there also, great place to stay in, lots of activities, nice food. - 09/04/2024 
Czytaj więcej
Kasia Zapart AvatarKasia Zapart
Super hotel. Pięknie położony . Widoki przepiękne. Basen wystarczający, sauny również . Bogate śniadania , przemiła obsługa . Pokoje wysoki standard . Polecam - 08/04/2024 
Czytaj więcej
Anna Pękala AvatarAnna Pękala
Dzis bylismy z rodzinką na obiadku, naszą uwage na samym początku zwróciła przesympatyczna kelnerka Wiktoria. W życiu nie czuliśmy tak zaaopiekowani i dopieszczeni. Jedzenie również przepyszne!!! Polecamy😄 - 06/04/2024 
Czytaj więcej
Magdalena Magdalena AvatarMagdalena Magdalena
Miejsce wyjątkowe i wyjątkowo położone. Piękne widoki, wyjątkowy klimat, pyszne jedzenie. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi, dużo atrakcji dla dzieci. Można przyjechać z pieskiem. - 03/04/2024 
Czytaj więcej
Arkadiusz Gołąb AvatarArkadiusz Gołąb
Świetny hotel dla rodziny z dziećmi. Fantastyczne jedzenie, atrakcje, okolica, obsługa. Zero problemów ze wszystkim. Byłem w paru hotelach w życiu. Ten jest chyba najlepszy. Polecam. - 01/04/2024 
Czytaj więcej
Tomasz Czaja AvatarTomasz Czaja
Bardzo przyjemne miejsce. Przedewszystkim cisza i spokój, zapewne piękne widoki (nie było mi dane z powodu pogody). Bardzo miła i pomocna obsługa. Bardzo dobre śniadania, bynajmniej w moim guście.Pokoje przytulne, czyste.Polecam. - 31/03/2024 
Czytaj więcej
Krzysztof Dąbkowski AvatarKrzysztof Dąbkowski
Super obsługa. Byłem w strefie spa masaż profesjonalny.Pani Magda szacun za prefekcję.dziekuję bardzo. - 30/03/2024 
Czytaj więcej
Sławomir Piasecki AvatarSławomir Piasecki
Mistrz - 23/03/2024 
Czytaj więcej
Robert Rychlowski AvatarRobert Rychlowski
Wszystko super polecam Robert - 14/03/2024 
Czytaj więcej
Mlodziak Em AvatarMlodziak Em
Super miejsce na odpoczynek i pyszne jedzonko - 14/03/2024 
Czytaj więcej
Radomir Nalecz-Skalecki AvatarRadomir Nalecz-Skalecki
Wszystko ☝️👍💪Miła atmosfera, cudowna obsługa .Jedzenie wyśmienite, pełna kultura Jednym słowem wspaniale Polecam serdecznie - 08/03/2024 
Czytaj więcej
DaMiaN W AvatarDaMiaN W
Super miejscówka atmosfera Super obsługa miła ogóle piękne miejsce - 08/03/2024 
Czytaj więcej
Piotrek Wilusz AvatarPiotrek Wilusz
Super obiekt. Wypoczęliśmy na łonie natury i w przepięknym hotelu. Na pewno tu wrócimy - 29/02/2024 
Czytaj więcej
Chris Gallagher AvatarChris Gallagher
We recently got married in Kocierz and had a fantastic experience from start to finish.The staff here are incredible, kind and attentive! The hotel and surrundings are breathtaking. All of our guests could not believe how amazing Kocierz is and we are already planning to return to our favourite hotel. - 29/02/2024 
Czytaj więcej
Jakub Zagórski AvatarJakub Zagórski
Byliśmy na weekend z żoną i bardzo się nam podobało.Jedzenie dobre, jacuzzi, sauna, można również wykupić sobie masaż. - 29/02/2024 
Czytaj więcej
Aleksandra Zagórska AvatarAleksandra Zagórska
5/5! Hotel położony w dobrym miejscu, widoki- piękne. Cisza i spokój naokoło.Poza tym jedzenie w tamtejszej karczmie wyśmienite, pięknie podane. W strefie SPA bardzo miłe panie, zabiegi i masaże wykonywane z dużą starannością.Jesteśmy z mężem zachwyceni pobytem i na pewno jeszcze tam wrócimy 😊. - 26/02/2024 
Czytaj więcej
Dominika Boćko AvatarDominika Boćko
To była moja pierwsza wizyta w tym miejscu 🙂 a konkretnie przyjechałam do Karczmy. dowiedziałam się o niej dzięki rekomendacji pana Maklowicza w jednym z odcinków na youtube. Jedzenie bardzo smaczne 🙂 Obsługa bardzo miła 🧡 możliwość zakupu produktów domowej roboty typu soki, pasztety, smalec, piwa. duży plus za czekadełko w postaci smalczyku wraz z pieczywem 🙂 piękna okolica, warto odwiedzić ! - 26/02/2024 
Czytaj więcej
Piotr Jarecki AvatarPiotr Jarecki
Miejsce warte odwiedzenia. Przepiękne widoki i cudna okolica. Można tu odpocząć o każdej porze roku. Kompleks zapewnia nam wspaniały wypoczynek zarówno w piękną pogodę jak i w chwili gdy aura nie dopisze. Bardzo miła obsługa, dzięki której pobyt tu jest jeszcze przyjemniejszy. Zachęcam aby sprawdzić to samemu - 24/02/2024 
Czytaj więcej
Lukasz Staszkiewicz AvatarLukasz Staszkiewicz
Super miejsce z super klimatem. Warte mega polecenia !!! - 23/02/2024 
Czytaj więcej
Pola Pop AvatarPola Pop
Polecam ten obiekt. Super lokalizacja, przyjemne pokoje wyposażone w to co potrzeba (jest lodówka, zestaw do kawy i herbaty, suszarka). Bogata oferta SPA plus możliwość pobrania darmowych szlafroków. Bezpłatny parking. Miła obsługa zarówno w hotelu jak i karczmie. Bdb jedzenie, obfite śniadania. Duży kącik dziecięcy w karczmie z sezonową ofertą animacji. Na minus zimna woda w jacuzzi. Klub K2 lata świetności ma juz za sobą wymaga remontu/odświeżenia, stół do tenisa stołowego do wymiany. Cały pobyt oceniam jednak bdb, myślę że w lecie jest jeszcze lepiej ze względu na dużą ilość atrakcji zewnętrznych. Z chęcią wrócę 🙂 - 21/02/2024 
Czytaj więcej
Sławomir AvatarSławomir
Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi. Przepiękne położenie, blisko szlaki turystyczne, Żywiec, wkoło dzika przyroda. Sam hotel nowoczesny, bardzo ładne pokoje, świetne jedzenie i pełno atrakcji. Na minus bawialnia w której dzieci poza zajęciami są zostawione same sobie bez żadnego nadzoru. Na plus przepyszne jedzenie, obsługa, bilard, piłkarzyki, basen, sauna, lokalizacja! Polecamy! - 17/02/2024 
Czytaj więcej
Uśka Kita AvatarUśka Kita
W zeszłym roku fotografowałam wesele właśnie w Kocierzu, na sali Kocierzanka i trzeba przyznać, że jedzenie było przepyszne a obsługa niesamowicie pomocna i zaangażowana. Uwielbiam miejsca, które stawiają na Parę Młodą i z zaangażowaniem podchodzą do kwestii chociażby podania tortu czy innych atrakcji weselnych. 🫶🏻❤️ Współpraca z Wami to była przyjemność! - 13/02/2024 
Czytaj więcej
Krzysztof Pyka AvatarKrzysztof Pyka
Świetna obsługa, pyszne jedzenie. - 13/02/2024 
Czytaj więcej
Jan Janota AvatarJan Janota
Miła obsługa smaczne jedzenie duży parking ogólnie super 😊 - 12/02/2024 
Czytaj więcej
Darth Fabs AvatarDarth Fabs
Prześliczny resort położony w cudownym miejscu. Obsluga bardzo miła, wręcz czytająca w myślach, jedzenie przepyszne i dużo szlaków do wędrowania. - 11/02/2024 
Czytaj więcej
pawel pencakowski Avatarpawel pencakowski
Super miejsce - 09/02/2024 
Czytaj więcej
Krystian Piekarczyk AvatarKrystian Piekarczyk
Świetne miejsce do odpoczynku oraz zorganizowania imprezy - 09/02/2024 
Czytaj więcej
Grzegorz Emanowicz AvatarGrzegorz Emanowicz
Sztos - 06/02/2024 
Czytaj więcej
Jarek Fabian AvatarJarek Fabian
Najlepsza i najładniejsza jest obsluga;)Lokal tez ladny jedzenie pyszne ... Ale obsluuga!!! - 05/02/2024 
Czytaj więcej
Nicole AvatarNicole
Jak na razie korzystałam tylko jako gość z zewnątrz z basenu oraz restauracji. Basenu bardzo nie polecam. Natomiast fondant czekoladowy z lodami truflowo-rumowymi w restauracji to poezja. Wszyscy moi kompani byli zadowoleni z restauracji i wspólnie stwierdziliśmy, że będziemy wracać. - 05/02/2024 
Czytaj więcej
Marta AvatarMarta
Wesele w Kocierz Resort to istne spełnienie marzeń!Wybraliśmy piękną salę "Kocierzanka" połączoną z patio, z którego rozciąga się fantastyczny widok. Przygotowania przebiegały bardzo sprawnie i profesjonalnie dzięki pomocy Pana Michała, który okazał się być cierpliwym i zaangażowanym koordynatorem przez cały okres przygotowań.W dniu wesela obsługa stanęła na wysokości zadania, zaskoczyła nas swoim niezwykłym podejściem do wszystkich gości, pracowała jak "dobrze naoliwiona maszyna", dostarczając posiłki sprawnie i zgodnie z ustaleniami. Co do samych posiłków, nie jesteśmy w stanie zliczyć komplementów dotyczących jedzenia! Nawet najmłodsi goście byli nim zachwyceni :)Bardzo polecamy Kocierz Resort, ponieważ powstają tam przepiękne wspomnienia na całe życie 🙂 - 05/02/2024 
Czytaj więcej
Izabela Tarnawska AvatarIzabela Tarnawska
Super miejsce..rewelacja - 04/02/2024 
Czytaj więcej
Maciej Ciereszko AvatarMaciej Ciereszko
Ładne miejsce przesympatyczny widok na góry przepiękna okolica spokój i cisza dobrym miejscu położony hotel - 04/02/2024 
Czytaj więcej

wyślij wiadomość

    ul.Beskidzka 206, Targanice,

    34-120 Andrychów

    woj. małopolskie

    Rezerwacje indywidualne

    hotel@kocierz.pl

    tel: 33 875 06 00

    Biznes

    biznes@kocierz.pl

    tel: 33 875 06 27

    tel: 33 875 06 28

    Wesela i przyjęcia okolicznościowe

    wesela@kocierz.pl

    tel: +48 33 875 06 17

    tel: +48 33 875 06 29

    SPA Kocierz

    spa@kocierz.pl

    tel: +48 33 875 06 31

    Karczma

    karczma@kocierz.pl

    tel: +48 33 875 06 10

    Marketing i reklama

    marketing@kocierz.pl

    tel: +48 33 875 06 55