
Spotkania wigilijne to doskonała okazja do podsumowania roku, podziękowania za zaangażowanie i pracę. To dobry moment na wzmocnienie więzi z pracownikami oraz zmotywowanie do dalszej pracy.
Propozycja 1
- Chałka z miodem
- Barszcz czerwony z pasztecikiem nadziewanym kapustą i grzybami
- Karp smażony na maśle pietruszkowym z gotowanymi ziemniakami oraz zasmażaną kapustą z grzybami
- Śliwki na gorąco z lodami waniliowymi
- Kompot z suszu
Propozycja 2
- Chałka z miodem
- Żurek z suszonymi grzybami
- Dorsz grillowany
- Karp smażony na maśle pietruszkowym
- Miruna smażona w migdałach
- Łazanki z kapustą i grzybami
- Ziemniaki z masłem i koperkiem
- Kapusta zasmażana z grzybami
- Bukiet sałat z warzywami
- Piernik przekładany powidłami śliwkowymi z polewą
- Kompot z suszu
Propozycja 3
- Chałka z miodem
- Pstrąg wędzony na rosti z kremem koperkowym
- Krem z borowików
- Sandacz smażony na maśle z ziemniakami gratin i sosem borowikowym
- w towarzystwie szpinaku duszonego z czosnkiem
- Piernik przekładany powidłami śliwkowymi z polewą
- Kompot z szuszu
Zimna płyta
- Półmisek serów
- Karp w galarecie
- Sałatka śledziowa
- Ryba po grecku
- Śledź po kaszubsku
- Łosoś na rosti z kremem koperkowym
- Sałatka z tuńczyka z makaronem
- Pieczywo
- Masło
Chcesz w inny sposób podziękować swoim partnerom?
Możesz kupić vouchery do wykorzystania we wszystkich działach Kocierz Hotel & SPA, lub skorzystać z oferty Spiżarni Kocierz!
Szczegóły oferty
- sprzedaz@kocierz.pl
- tel: 33 875 06 00